top of page

Istutussuunnittelu

workshop

Istutussuunnittelu workshop

Onko omalla pihallasi istuttamista kaipaava alue? Haluaisitko itse suunnitella ja toteuttaa siihen näyttävän perennaistutuksen?

Tämä workshop koostuu kolmesta eri kurssi-illasta;

Ensimmäisen illan aikana tutustumme luentomuotoisesti pihan kestäviin ja hyviksi havaittuihin perennoihin, puhumme kasvualustoista, kasvupaikkavaatimuksista sekä istuttamisesta. Sivuamme myös päivän polttavia aiheita kuten luonnon monimuotoisuuden vaalimista ja kuinka voimme edistää sitä helposti ihan omalla kotipihallamme!

Toisen illan aikana tutustumme esimerkkipuutarhan istutuksiin ja keskustelemme niistä ja monista puutarhaan liittyvistä käytännön asioista.

Viimeisen illan aikana osallistujat suunnittelevat oman pihansa perennaistutuksen ja saavat illan päätteeksi halutessaan palautteen suunnitelmastaan. Ja sitten vain toteuttamaan!

 

Kurssille mukaan tarvitset oman suunnittelukohteesi mitat ja pohjapiirroksen, valokuvia kohteesta ja sen lähiympäristöstä, lyijykynän ja pyyhekumin, suhdeviivaimen sekä halutessasi muita piirtämisen apuvälineitä kuten astelevyn tai harpin.

 

Kurssin kesto: 3 iltaa, 16.00 – 20.00 hinta 95€/ hlö

keskiviikko 10. 6- perjantai 12.6.2020

bottom of page